Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb csapat jelentkezett be Pogbáért – sajtóhír

A legfrissebb francia sajtóértesülések szerint az eddig emlegetett két csapat mellett immár egy harmadik kérő is felkerült a Manchester Unitedtől távozni készülő középpályás kapcsán…

A Le10Sport aktuális információi értelmében a Manchester United csapatától hosszú ideje távozni készülő Paul Pogba megszerzése iránt a már jó ideje harcban álló Juventus és Real Madrid mellett immár a PSG csapatát is feljegyezhetjük, a francia klub ugyanis szívesen csábítaná haza a világbajnok középpályást.

Az angol sajtó szerint a “Vörös Ördögök” vezérkara az elmúlt hetekben rohamosan csökkentette a Pogba eladási árát, azonban továbbra is irreálisnak tűnik, hogy bármelyik kérője 100 milliót áldozna rá megbízhatatlansága okán.

Mint ismeretes, 26 éves irányító 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a torinói klubnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és a belátható időn belüli eladására lehet számítani, melyre látszólag immár a United vezetősége is egyre inkább hajlik.