Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ajax: Szerződtették Ziyech utódját! – Hivatalos

Az amszterdami klubnál bejelentették, hogy a nyártól Chelsea együtteséhez távozó marokkói kiválóság helyére új labdarúgót szerződtettek. 

Ahogyan az várható volt, az Ajax szerződtette a Sao Paulo 20 esztendős tehetségét, Antonyt. A szélsőként bevethető brazil utánpótlás válogatott labdarúgó 21,75 millió euró ellenében érkezik a holland fővárosba, ahol 5 éves szerződést ír alá.

Antony kontratusa július elsejével lép életbe az Ajaxnál, ahol egyértelműen Hakim Ziyech pótlása lesz az elsődleges feladata.

“Egyértelmű, hogy pár játékosunk távozik majd a nyáron, akiket meg kell próbálnunk a lehető legmegfelelőbb módon pótolni. Örülünk Antony szerződtetésének, hiszen tökéletesen beleillik az elképzeléseinkbe. Ugyan várnunk kell még pár hónapot, hogy megérkezzen, de boldogok vagyunk, hogy egy kreatív és nagy potenciállal bíró játékost szerződtettünk, aki a támadósorban lényegében bármely poszton bevethető.” – Fogalmazott Marc Overmars, az amszterdamiak sportigazgatója Antony szerződtetésének bejelentésekor az Ajax honlapjának.