Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Hamarosan az a játékos lesz, akit mindenki látni szeretne!”

A Villarreal ellen régi önmagáról újfent életjeleket adott Joao Félix. Olyannyira, hogy a csapattárs Koke szerint most jöhet el az igazán nagy áttörés a 20 esztendős tehetség Atléticós karrierjében. 

(Kép: goal.com)

Mint ismert, a Benficától klubrekordért szerződtetett támadó sérüléséből visszatérve megszakította hosszú góltalansági sorozatát (legutóbb a BL-ben szerzett gólt december 11-én a Lokomotív Moszkva ellen; A bajnokságban pedig még szeptemberben volt eredményes a Mallorca idegenbeli legyőzésekor – a szerk.) és összességében is jó meccse volt csereként beszállva a “sárga tengeralattjáró” ellen.

A találkozón szintén gólt szerző Koke a lefújást követően nem is ment el szó nélkül Joao Félix teljesítménye mellett.

“Mindannyian láthattuk, hogy mit is várhatunk Joaótól. Egy fiatal, tehetséges játékos, akinek még sokat kell fejlődnie. Nem is beszélve arról, hogy még kész futballistáknak is nehéz beilleszkednie az Atléticóba.” – Kezdte meccs utáni gondolatmenetét Joao Félix kapcsán a “matracosok” csapatkapitánya.

“Ha hallgat az edzőire, és a társaira, hamarosan az a játékos lesz, akit mindenki látni akar. Nem volt szerencséje a sérülésekkel, de én biztos vagyok abban, hogy most már azt a Joao Félixet láthatjuk, akit szeretnénk mi is.” – Így Koke.

Mit is tehetnénk még hozzá?! – Kíváncsian várjuk a folytatást (…)