Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött a Juventus a középpályás sorsáról – HIVATALOS

Az elmúlt hetekben jó ideig téma volt a Juventus lejáró szerződésű középpályásának további sorsa, áma játékos bevallása szerint a kérdés lezárult…

A Juventus világbajnok francia középpályása, Blaise Matuidi a minap egy nyilatkozatában megerősítette, hogy a következő idényre is a torinói csapat alkalmazásában marad, miután az olasz rekordbajnok élt opciós jogával, és automatikusan, újabb egy évvel meghosszabbította szerződését a klubnál:

“A szerződésemben szerepelt egy olyan lehetőség, hogy további egy évig itt lehessek. A Juventus élt ezzel a lehetőséggel, ami felől soha nem volt kétségem. Mindenkitől érzem a bizalmat.”

A 32 esztendős védekező középpályás 2017. nyarán 20+10 millió euró ellenében igazolt a PSG-től a Bianconerihez, a párizsi klubban eltöltött hat szezon során közel 300 mérkőzést játszott a csapat színeiben, azóta pedig már a torinóiaknál számít meghatározó játékosnak. Matuidi már 118 tétmeccset számlál a Zebramezes klub alkalmazásában, a jelenleg futó idényben is már 30 pályára lépésnél tart.