Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: kiütötte belga ellenfelét a Manchester United – eredmények, videóval

Csütörtökön este az Európa-ligában a legjobb 16 közé jutásért játszottak a csapatok, a mai nap már a visszavágókat rendezték. A Salzburg – Frankfurt találkozót elhalasztották, pénteken, azaz holnap fogják bepótolni a mérkőzést az együttesek.


Az Inter az idegenbeli sima 2-0-ás siker után nem ugrott neki akkora elánnal ellenfelének, ugyanis tartalékoltak a hétvégi Juventus elleni nagyon fontos bajnoki találkozóra. A Ludogorec ezt ki is használta és, ha meglepetésre is, de megszerezték a vezetést a semmiből, de a hazaiak megrázták magukat és már az első játékrész végére sikerült fordítaniuk Biraghi és Lukaku találatával, ezzel megnyugtatva szurkolóikat. A második félidőben már nem lőttek gólt a csapatok, így 4-1-es összesítéssel az Inter jutott tovább és várja következő ellenfelét.

Inter – Ludogorec 2-1 (2-1) (összesítésben: 4-1)
Játékvezető: D. Siebert (német), Helyszín: Stadio Giuseppe Meazza (San Siro)
Gólszerzők: Biraghi (32′), Lukaku (45+4′) ill. Oliveira-Souza (26′)

Az angolok nagyon bekezdtek, de a belgáknak is volt lehetősége a gólszerzésre. Az első játékrész felénél a vendégek védője Deli hatalmas butaságot követett el, kezezésért kiállították és büntetőt kaptak a Vörös Ördögök, amelyet Bruno Fernandes értékesített, majd már emberelőnyben nem sokkal később betalált a másik friss szerzemény, Ighalo és McTominay is. Az összecsapás hajrájában még betalált a középpályás Fred is, ráadásul duplázni tud nagy meglepetésre a brazil. Másfél éve nem talált be, most viszont két gólt is jegyzett, amivel beállította az 5-0-ás végeredményt. A Manchester United így simán, 6-1-es összesítéssel jutott be a legjobb 16 közé.

Manchester United – Club Brugge 5-0 (3-0) (összesítésben: 6-1)
Játékvezető: S. Gozubuyuk (holland), Helyszín: Old Trafford
Gólszerzők: B. Fernandes (27′ – büntetőből), Ighalo (34′), McTominay (41′), Fred (82′ 90+2′) ill.
Kiállítva: Deli (23′)

Az odavágó 1-1-es döntetlennel ért véget a spanyol és a román gárda között, ami kevésbé volt izgalmas találkozó, mint a visszavágó. Mindkét gárda támadólag lépett fel és rengetegszer próbálkoztak, azonban a gólok elmaradtak. Ennek következtében idegenben lőtt góljának köszönhetően jutott tovább a Sevilla, viszont ettől sokkal jobb teljesítményre lesz szüksége a spanyol csapatnak, ha tényleg szeretnék megnyerni a sorozatot.

Sevilla – CFR Cluj 0-0 (0-0) (összesítésben: 1-1)
Játékvezető: A. Treimanis (lett), Helyszín: Ramón Sánchez Pizjuán Stadion
Gólszerzők: – ill. –
Kiállítva: Bordeianu (90+1′)

Salzburg – Frankfurt (1-4)
Elhalasztva, holnap este rendezik meg a mérkőzést.