Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lacazette (is) beszélt a jövőjéről

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk angol sajtóértesülések szerint az Arsenal és Alexandre Lacazette útjai hamarosan elválhatnak, azonban a francia csatár szerint nem “eszik ilyen forrón a kását”. 

“Szerződésben állok a klubbal és semmi okom nincs arra, hogy távozzak a csapattól, hiszen itt nagyon jól érzem magam.” – mondta a csatár az Olympiakosz elleni EL visszavágó előtti sajtótájékoztatón.

Lacazette elsősorban azért lett “kikezdve” mert mostanában nem igazán tudott eredményes lenni, csak elvétve, ráadásul arról is szóltak a hírek, hogyha az Arsenal a jövő évre nem kvalifikálja magát a BL-re akkor maga a játékos sem szeretne maradni tovább.

“Csatár vagyok, de az én feladatom nem csak a gólszerzés.”

“Védekeznem is kell és támadásépítésben is ki kell venni a részemet. Természetesen az nekem sem a legjobb, hogy ha nem vagyok eredményes. “

“Azt akarom, hogy a góljaimmal is segítsem a csapatot, de semmi ezzel kapcsolatos átigazolási pletykát nem akarok hallani.”

“A menedzserem, az edző és a csapattársaim is elégedettek velem, úgyhogy nekem ez a legfontosabb.”

Lacazette szerződése egyébiránt 2022 nyarán jár le a csapatnál, ám egyelőre arról nincsenek hírek, hogy a hosszabbításról szóló tárgyalások, hogy állnak a felek között.