Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Eddig is tudtuk, hogy 180 perc dönt a továbbjutásról!”

A Real Madrid trénere a Man. City elleni fájó hazai vereség utáni értékelésében elmondta, hogy bár most nagyon csalódottak, mégsem érzik úgy, hogy bármi is eldőlt volna a párharcban.

(Kép: as.com) 

“Ahogyan játszottunk, annak fényében különösen fájó a vereség! Úgy érzem az utolsó 10 percet leszámítva nagyon is jól és koncentráltan futballoztunk, de aztán a hibáink sokba kerültek! Egy ilyen szintű ellenfél ellen végig összpontosítanod kell, különben ez történik. A hiba a játék része, ki kell elemeznünk a történteket.” – Idézi Zidane-t a Real Madrid honlapja.

“Nem érdemeltünk vereséget, ezért különösen fájó, hogy sajnos kikapatunk. Úgy gondolom, hogy nem hibáztathatóak a játékosaim, akit mindent megtettek. Jó meccset játszottunk a City-vel, fordulatokban gazdag találkozót. Mi éppen akkor szereztünk gólt, amikor ők voltak egyértelmű fölénybe, majd úgy gondolom fordított volt a forgatókönyv az egyenlítésüknél.” – Folytatta Zidane, aki kijelölte a követendő utat is csapata számára.

“Tudtuk eddig is, hogy a továbbjutás 180 perc alatt dől majd el. A Real Madrid képes arra, hogy idegenben továbbjusson! Egyszerű, el kell mennünk Manchesterbe, és győzni! Tudjuk mit kell tennünk, és csak is arra gondolunk, hogy sikerülni fog!” – Így a blancók trénere.