Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ez Ter Stegen utolsó szezonja a Barcelonánál? – sajtóhír

Katalán sajtóértesülések szerint megvan rá az esély, hogy ez lesz az utolsó idénye Marc-André Ter Stegennek a Barcelonánál. 

A Catalunya Ràdio újságírója, Lluis Canut beszámolója szerint a napokban felkereste Ter Stegen ügynökét, hogy szeretne ügyfelével egy interjút készíteni egy jövőre megjelenő Barcelonáról szóló könyv kapcsán, de a találkozót a játékos visszautasította. Az ok pedig igen meglepő módon az volt, hogy a német kapus nem biztos benne, hogy a következő szezonban is a Barcelona mezében fog játszani.

A rádióban arról is beszéltek, hogy a kapus állítólagos kijelentése mögött az áll, hogy megromolhatott a kapcsolata a csapattársaival. Erre két példát hoztak fel: az El Clásicón az egyik nagy védése után senki nem ment oda gratulálni neki, illetve hogy egy edzésen állítólag összeveszett Lionel Messivel is.

A 27 éves Ter Stegen 2014-ben érkezett a Barcelonához a Mönchengladbachtól 12 millió euróért, akkor még második számú kapusnak. 2016-ban Claudio Bravo távozásával azonban első számúvá avanzsálódott, és azóta is remek teljesítményt nyújt.