Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Mourinho nagyon fogadkozott a lipcsei meccs után! – Videóval

Mint ismert, a RB Leipzig csapata kettős győzelemmel búcsúztatta Mourinho Tottenhamjét, alaposan feladva a leckét a találkozó után érezhető frusztrált portugál menedzsernek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🗣”Tottenham is not going to be my only club without silverware, I won at every club and I believe I’ll do it with Tottenham” Big claim from Jose Mourinho

Football Daily (@footballdailyuk_) által megosztott bejegyzés,

A Spurs BL-kiesése egyben azt is jelenti, hogy elszállt minden esélye Mourinhóéknak arra, hogy trófeát nyerhessenek egy, a számukra amúgy is viszontagságos szezon végén.

A meccs utáni sajtótájékoztatón meg is kérdezték a portugál menedzsert arról, hogy el tudja e képzelni, hogy a Spursnél trófea nélkül marad a folytatásban is.

“A Tottenham nem az első klub, amellyel nem nyerek trófeát egy szezonban. Bárhol dolgoztam, mindenütt sikerült nyernem, így biztos vagyok benne, hogy ez a Tottenhamnél is így lesz a jövőben” – Jött a határozott válasz Mourinhótól, akin azért érezhető volt a frusztráció. Nem elég, hogy csapata tele van sérültekkel, például először fordult vele elő, hogy edzői pályafutása során hat egymást követő találkozón sem képes nyerni aktuális csapatával.

Jelen állás szerint pedig nagyon is távolinak tűnik, hogy mondjuk a közeljövőben trófeát nyerjen a Tottenhammel.