Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: a Leverkusen idegenben döntötte el a továbbjutást – eredmények

A kora esti mérkőzések után a csütörtök esti órákban újabb három mérkőzést bonyolították le az Európa-liga nyolcaddöntőinek csonka csütörtöki játéknapján…

 

Nem a hazai csapatokról szólt a játéknap esti fele, hiszen a három lejátszott meccsből kettőn is a vendégek kerültek lépéselőnybe a visszavágó előtt. A legjobban a Bayer Leverkusen csapata teljesített, amely nagyszerű második félidei játékának köszönhetően 3-1-es győzelmet aratott a Steven Gerrard által trenírozott Glasgow Rangers ellen az Ibrox Parkban az egyetlen nézők előtt játszott találkozón. Az Olympiakosz hazai környezetben az első félórától kezdve emberhátrányban játszva 1-1-es döntetlenre volt képes a Wolves ellen, tehát ismét Angliában kell kiharcolniuk a továbbjutást. A harmadik párharcban a Sahtar Donyeck kétszer is előnyt szerezve diadalmaskodott 2-1-re a Wolfsburg otthonában.

Glasgow Rangers – Bayer Leverkusen 1-3 (0-1)
Gólszerzők: Edmundson (75.), ill. Havertz (37. – büntetőből), Aranguiz (67.), Bailey (88.)

Olympiakosz – Wolves 1-1 (0-0)
Gólszerzők: El Arabi (54.), ill. Neto (67.)
Kiállítva: R. Semedo (29.), ill.

Wolfsburg – Sahtar Donyeck 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Brooks (48.), ill. Junior Moraes (17.), Marcos Antonio (73.)

Inter – Getafe – ELHALASZTVA!

Egyelőre megjósolhatatlan, hogy a visszavágókat meg tudják-e rendezni a jövő héten, vagy mi lesz egyáltalán a sorsa, bizonyára a jövő keddre tervezett UEFA-konferencia után okosabbak leszünk.