Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: kiütéses győzelmet aratott a Manchester United – eredmények, videó

A koronavírus miatt felfüggesztették az Európa-liga és Bajnokok Ligája mérkőzéseket is csütörtökön kora délután, azonban a ma esti mérkőzések közül amelyeket letudtak játszani a csapatok, azokat megrendezték.

A Vörös Ördögök lefocizták jóval alacsonyabban kvalifikált ellenfelüket, a nagy nyomás a 28. percben fizetődött ki, akkor Bruno Fernandes passzából rúgott egy nagyon szép felső kapufás gólt Ighalo. Ezt követően is nyomott a Manchester United, ennek következtében jött is a második gól, Ighalo ezúttal gólpasszt osztott ki, James volt a címzett, a fiatal középpályás pedig egy cselt követően rúgta ki a bal alsót. A 82. percben Mata is beköszönt, aki Fred remek kiugratását követően, a spanyol higgadtan értékesítette lehetőségét. A mérkőzés hajrájában betalált még a fiatal támadó, Greenwood és brazil társa, Andreas Pereira is, ezzel beállítva az 5-0-ás kiütéses győzelmet.

LASK Linz – Manchester United 0-5 (0-1)
Játékvezető: A. Soares Dias (portugál), Helyszín: Raiffeisen Arena (Pasching – zárt kapus)
Gólszerzők:ill. O. Ighalo (28′), D. James (58′), Mata (82′), M. Greenwood (90+2′), A. Pereira (90+3′)


A mérkőzés nem volt nagy iramú, a hazaiak ráadásul nagyon gyengén játszottak, a vendégek terve látszott, ami a 27. percben meg is hozta gyümölcsét, igaz pontrúgásból. A 24 éves középpályás, Campo gyönyörű gólt szerzett szabadrúgásból. A második játékrészre a Frankfurt egy kicsivel ellenfele fölé tudott nőni, de így is a Baselnek sikerült még egy gólt szereznie. Campo ezúttal a kiszolgáló szerepet vállalta a 73. percben, ugyanis remekül szolgálta ki a csereként beálló Buát, a támadó pedig nem hibázott. A 85. minutumban megadta a kegyelemdöfést is a Basel, Bua szaladt el a jobboldalon, majd szinte kihagyhatatlan helyzetbe hozta Freit, aki nem hibázott, és ezzel valószínűleg a párharcot is eldöntötte.

Frankfurt – Basel 0-3 (0-1)
Játékvezető: A. Ekberg (svéd), Helyszín: Commerzbank-Arena (Frankfurt – zárt kapus)
Gólszerzők:ill. S. Campo (27′), Bua (73′), F. Frei (85′)


Az összecsapás nem hozott elképesztő futballt, mindkét együttes biztonsági focit játszott, nem akartak gólt kapni, azonban ez a támadások sorsát is megpecsételték, ugyanis egyetlen gól esett, az is a hajrában és büntetőből. Az előnyt a visszavágóra a hazaiak szerezték meg Visca értékesített tizenegyesével.

Basaksehir – Köbenhavn 1-0 (0-0)
Játékvezető: W. Collum (skót), Helyszín: Basaksehir Fatih Terim Stadium (Isztambul)
Gólszerzők: Visca (88′ – büntetőből) ill.

Sevilla – AS Roma – ELHALASZTVA!