Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb-pótselejtező: elhalasztják a bolgár-magyart – HIVATALOS

Az MLSZ bejelentette, hogy a bolgár parlament tájékoztatása értelmében a március 26-ra tervezett Eb-pótselejtezőt zárt kapuk mögött sem lehet megrendezni…

“A Bolgár Parlament a pénteki nap folyamán vészhelyzetet hirdetett ki az országban, a Bolgár Egészségügyi Minisztérium és a Nemzeti Krízisközpont pedig március 29-ig megtiltotta minden tömegrendezvény, kulturális-, szórakoztató- és sportesemény megrendezését. Ennek értelmében a bolgár-magyar válogatott-mérkőzést sem rendezik meg, így a válogatott keretének hétfőre tervezett kihirdetése is elmarad” – írja a Magyar Labdarúgó-szövetség közleménye.

A bolgár-magyar pótselejtező mellett a román-izlandi mérkőzés halasztása is szóba került már a koronavírus-veszély miatt, miközben a norvégok több játékosuk karanténban való tartózkodása okán képtelenek kiállni a szerbek ellen.

Minden bizonnyal az UEFA keddi konferenciáján szóba fog kerülni az egyes selejtezők elhalasztása, és amennyiben az Európa-bajnokságot is jövő nyárra tolják, akkor bőven ráérnek addig lejátszani a selejtezőket is.