Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszország: halasszák el a Barca – Napoli meccset is!

Az UEFA egyelőre még nem volt hajlandó lemondani arról, hogy akár még normális keretek között is véget érhet az aktuális futballidény, a koronavírus sötét árnyékában. ha minden igaz, jövő héten kedden születhet döntés az Európa-liga, illetve a Bajnokok Ligája folytatását, illetve az Európa-bajnokság megrendezését illetően.

Az olasz sajtó presszionálja már a közvéleményt, ugyanis a Napoli jövő héten szerdán mérkőzne meg az FC Barcelonával. A két együttes februárban 1-1-es döntetlent játszott egymással a San Paoloban.

Az Il Mattino című napilap konkrétan felszólította az UEFA-t, hogy mindenki számára méltóbb, és méltányosabb lenne a visszavágó elhalasztása. A felvetés egyáltalán nem lenne alaptalan, lévén a keddi meccsek, a Juventus – Lyon és Manchester City – Real Madrid meccsek már elodázásra kerültek.

A Napoli sztárja, Lorenzo Insigne a Twitteren már fel is szólította a nápolyi szurkolókat, hogy meg se próbáljanak a Camp Nou-hoz utazni, hogy a zárt kapuk miatt kintről szorítsanak kedvenceiknek.