Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea elvinné a Manchester United csodagyerekét

Lejár a szerződése, így a szezon végétől ingyen vihetné el a Chelsea a Vörös ördögök tehetséges középpályását. Nagy fogás lenne Lampardék részéről?

A 19 éves karmester, Angel Gomes várhatóan távozik a Manchester Unitedből a nyáron. Klubja próbált hosszabbítani vele: ajánlottak neki egy új szerződést, 25 00 fontos heti fizetéssel. Ez, a szerintük fair ajánlat viszont nem felelt meg Gomesnek, aki visszautasította azt. Ez nem tetszik az MU vezetőinek, akik csalódtak a 8 éves kora óta náluk nevelkedő játékosban.

Gomes mindössze 6-szor kapott lehetőséget idén a bizonyításra – Greenwood, Chong és Brandon Williams is jóval több lehetőséget kapott. Talán ez is az oka annak, hogy váltani szeretne az angol tini. Ez a türelmetlenség a részéről pedig jó esélyt jelenthet más kluboknak – mint mondjuk a Chelsea-nek az ő leigazolásához. A Metro értesülései szerint a Chelsea tovább haladhat a fiatal angol játékos vonalon és Gomest is megszerezheti, ehhez pedig első csapattagságot is fel tudnak ajánlani. Lampard nem fél bedobni a fiatalokat – lásd a 18 éves Gilmour berobbanását. És a Chelsea menedzsere külön kérte Gomes szerződtetését.

A Manchester United fog még ajánlatot tenni, versenyeznek majd a játékosért a Chelsea-vel. Chong most készül hosszabbítani velük és Solskjaer bízik abban, hogy sikerül Angel Gomest is maradásra bírni.