Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gareth Bale már tervezgeti a Real Madrid utáni életét

Gareth Bale nem kapott túl sok lehetőséget Zinedine Zidane-tól az elmúlt időszakban, de nem csak ez, hanem a pályán kívüli élete is úgy alakul, hogy már készül a Real Madrid utáni életre.


Gareth Bale utoljára február 26-án játszott a Real Madridban a Manchester City elleni BL-nyolcaddöntőn, és akkor is csak 15 percet töltött a pályán. A walesi szélső pályán kívüli élete azonban ennél sokkal aktívabb volt.

Bale már most elkezdett foglalkozni a futball utáni életével, ahogy azt Cristiano Ronaldo teszi például a szállodáival  vagy Gerard Piqué a Davis-kupával. A walesi játékos érdeklődése viszont inkább a vendéglátás és nem meglepő módon a golf felé irányul. Bale nemrégiben már a második éttermét nyitotta meg, amelyben összekötötte a kellemest a hasznossal: a hely Cardiff központjában található, és van egy mini-golfpályája is. Bale legutóbb a Wales Online weboldalnak nyilatkozott, amelyben arról is beszélt, hogy hogyan éli meg a mindennapokat a futball mellett:

„Mindig is a focira összpontosítottam, nem ittam és szórakozni sem jártam el túl sokat. Ezért úgy gondolom, hogy ezekkel a vállalkozásokkal, mint például egy étteremmel, úgy tudok szocializálódni, mintha eljárnék. Egy ilyen hely összehozza az embereket, annak ellenére hogy épp mit akarnak: meginni egy italt vagy csak golfozni egyet.”

Bale azt is bevallotta, hogy ő is ilyen dolgokkal szeretne foglalkozni, ha visszavonul a profi futballtól.

“Nem fogok örökké focizni, szóval szeretnék ilyen dolgokkal foglalkozni, különösen Walesben, mert valamit vissza akarok adni a városnak, ahol születtem. Azzal, hogy két éttermem is van Cardiffban, remélhetőleg izgalmasabbá válik a fiatalok és bárki számára.”