Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: A Valencia fertőzött játékosa figyelmeztetett!

Mint ismert, a Valencia CF labdarúgócsapatánál több játékost és stábtagot is pozitívan diagnosztizáltak koronavírus fertőzéssel. Az egyikük Eliaquim Mangala, aki a francia L’Equipe című sportnapilapon keresztül üzent mindenkinek ebben a nehéz időszakban. 

 

A francia középhátvéd figyelmeztetett, hogy a lehető legkomolyabban kell venni a vírust, akár egészségesnek érezzük magunkat, akár nem.

“Szerencsés vagyok, hogy a saját otthonomban lehetek karanténban. De ettől még fertőzött vagyok, potenciális veszélyt jelentek másokra! A családtagjaimmal is amennyire csak lehet, elkerüljük egymást.” – Kezdte Mangala.

“A járvány nem vicc! Nem tehetünk úgy, mintha mi sem történne, és kint sétálgatunk a parkban. Az egyetlen módja, hogy megállítsuk ezt a szörnyűséget, az a bezárkózás! Az orvosok azt mondták nekem, 14 napra kell elzárkóznom, a lehető legkomolyabban veszem ezt. Ami Olaszországban történik, pár hét múlva velünk is megtörténhet! Ez nem vicc!” – Folytatta a 29 esztendős hátvéd, aki saját egészségi állapotáról is beszélt, szerencsére megnyugtatóan.

“Jól vagyok, nincsenek tüneteim. Sajnos azonban nem mindannyiunknak működik megfelelően az immunrendszere! Még az udvarra, edzeni is maszkba megyek. Az edzésprogram mellett filmeket nézek, videójátékokkal játszok, olvasok, ott a Netflix is, elfoglalom magam.” – Így Mangala.