Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhunyt a Real Madrid korábbi elnöke

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, néhány nappal ezelőtt a koronavírus-fertőzés következtében kórházba kellett szállítani a Real Madrid egykori első emberét…

A szombati késő esti órákban a spanyol lapok mellett többek közt a Real Madrid csapata is megerősítette, hogy 76 éves korában a koronavírus-fertőzés szövődményeiben elhunyt Lorenzo Sanz, a “királyi gárda” volt elnöke. Az egykori sportvezető kora miatt a kiemelten veszélyeztetettek közé tartozott, ráadásul magas lázzal, súlyos állapotban szállították kórházba.

Sanz 1995 és 2000 között volt a Real Madrid elnöke, regnálása alatt a királyi gárda két Bajnokok Ligáját nyert. Nem mellesleg pedig a klub egykori kiváló bekkjének, Míchel Salgadónak az apósa, aki a lányát, Malulát vette el feleségül.

Az európai országok közül Olaszország után jelenleg Spanyolországban a legsúlyosabb a helyzet a koronavírus-járványban, hiszen az egészségügyi minisztérium szombati beszámolója szerint egy nap alatt majdnem ötezerrel nőtt a kiszűrt koronavírus-fertőzöttek és 324-gyel a halálos áldozatok száma.

A Real Madrid a következő videóval búcsúzott egykori elnökétől: