Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az edzőlegenda is elkapta a koronavírust – HIVATALOS

Saját közösségi oldalán keresztül adott tájékoztatást állapotáról a minap pozitív koronavírus-teszttel diagnosztizált török edzőfejedelem…

Törökország legendás labdarúgóedzője, Fatih Terim is megfertőződött a koronavírussal, mindezt a 66 éves szakember saját twitter csatornáján erősítette meg: “A mai teszt eredményei azt mutatják, hogy pozitív lett a koronavírus-eredményem. Kórházban vagyok, jó kezekben. Ne aggódjatok, remélhetőleg mihamarabb tudlak bennetek tájékoztatni a fejleményekről.”

A legendás szakemberről azt írja a török sajtó, kegyetlen a sorstól, hogy Terim fertőződött meg, ugyanis ő szólalt fel elsőként a bajnokság leállításával túlságosan sokáig váró szövetség felelőtlensége miatt. Terim jelenleg az ország egyik legnépszerűbb csapata, a Galatasaray vezetőedzője, míg 1996 és 2013 között három alkalommal, összesen 11 éven át volt a törökök szövetségi kapitánya.

A világszerte tomboló koronavírus-járvány Törökországban is egyre súlyosabb károkat okoz, hiszen vasárnapig 1236 ember fertőződött meg, 30-an hunytak el a vírus miatt.