Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Itt nem jelentenek problémát a korlátozások!”

A “matracosok” elnöke, Enrique Cerezo bejelentette, hogy hamar közös nevezőre jutotta a futballistákkal, valamint a stábtagokkal azt illetően, hogy elfogadják fizetésük csökkentését, így segítve a klubot.

Cerezo szerint az Atléticónál senkinek nem jelent még csak elvi problémát sem az időszakos korlátozás. Lehet mi akarjuk csak úgy látni, de mintha madridi klubelnök odabökött volna egyet a Barcának is, ahol mint ismert, már nem megy ilyen könnyen megállapodni a játékosokkal a fizetések csökkentéséről.

“A mi játékosaink, edzőink, stáb tagjaink pontosan tisztában vannak a helyzettel, és annak súlyával. Nem gondolom, hogy bármiféle problémát is jelent a számukra az, ha ezekben a nehéz időkben csökkentjük a fizetésüket. Az Atlético egy nagy család, ahol mindig, mindenki felnő a feladathoz!” – Idézi a Marca az Atleti első emberét, aki kitért arra is, hogy még a járvány terjedésének idején Liverpoolban bajnokok Ligája meccset játszottak.

Hogy minket illett a felelősség bármiért is? Az volt a feladatunk, hogy futballozzunk, hiszen játszanunk kellett. Igyekeztünk mindenféle előírásnak eleget tenni, betartani azokat. Ha azt mondták volna, hogy nem kell játszanunk, akkor nem játszottunk volna, ilyen egyszerű!” – Zárta rövidre ezt a témát is a sportvezető.