Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Valenciából igazolna középpályást az Arsenal – sajtóhír

Az Ágyúsok még mindig nem tettek le a Denevérek fiatal támadószellemű játékosáról, akit nyáron megpróbálnak szerződtetni.


Az Arsenal a Valencia szélső középpályását, Carlos Solert megkaparintani a következő átigazolási időszakban, a Goal értesülései szerint. 16A spanyol játékos csapata egyik legjobbja, amire honfitársa, Mikel Arteta is felfigyelt és úgy gondolja, hogy beleillik jövőbeli terveibe, éppen ezért szeretné őt szerződtetni.

Azonban nem lesz olcsó mulatság a londoni gárdához csábítani Solert, ugyanis szerződése 2023-ig szól a Denevérekkel, kivásárlási ára pedig 150 millió euró. Jelenlegi piaci értékét viszont 50 millió euróra becslik, így nagyjából ezt az összeget kell letennie érte az Arsenalnak, ha tényleg leakarják igazolni a 23 éves középpályást.

Soler a Valenciában nevelkedett és 2017 januárjában került fel az első számú csapatba, ahol azóta stabil kezdőjátékossá nőtte ki magát. A bő 3 év alatt 141 alkalommal léphetett pályára a spanyol klub színeiben, ezeken 11 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.