Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: Londonban köthet ki a Liverpool botrányhőse

Már korábban is megpendítettük a pletykát, miszerint a török Besiktas együttesénél sem tartanak igényt a német kapus, Loris Karius szolgálataira. A kritikus hibákra is hajlamos hálóőr állítólag az isztambuli kölcsönjáték után Angliában maradhat.

Lorius Karius 2018-ban a Bajnokok Liája fináléjának negatív hőse lett: a Liverpool nagyon leegyszerűsítve miatta kapott ki a Real Madridtól. A német hálóőr ezt követően került két szezonra kölcsönbe. Karius ugyan alapvetően folyamatosan a kezdőcsapat tagja, ám a vezetőség a negatív sajtó és a szurkolók nyomása miatt hallani sem akar végleges megtartásáról.

Természetesen a Liverpoolnál sem szándékozzák nagyon marasztalni a 26 éves portást, akit még 2021 nyaráig köt szerződés az Anfield Roadra. A Daily Mail információi szerint a West Ham United egy 4,5 millió eurós ajánlattal készül meglepni tulajdonképpen mindenkit. A londoniaknak aligha kell komoly versenyt futniuk más kérőkkel Karius kegyeiért.

Érdekes kérdés a „Kalapácsosok” kapusposztja. Alapesetben Lukasz Fabianski véd, ám a lengyel válogatott játékos lassan már 35. életévét tölti be, és egyre sérülékenyebbnek tűnik. A második számú megoldás Darren Randolph ír válogatott, ám idén már ő is 33 éves lesz, és amikor lehetőséget kapott idén, finoman szólva sem remekelt. A tartalék David Martin is próbálta már helyettesíteni Fabianskit, ám a korábbi Liverpool-nevelés éppen csak egyetlen esztendővel fiatalabb, mint a lengyel.