Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ideiglenes kórház nyílik a PL-sztárcsapat stadionjában

Nemes felajánlást tett az angol bajnokság (Premier League) mezőnyében szereplő Tottenham gárdája a világszerte tomboló koronavírus-járványban…

A hétfői napon számolt be róla a szigetországi média, hogy a Tottenham otthonául szolgáló Tottenham Hotspur Stadium a következő időszakban átmeneti kórházként fog funkcionálni a klub nemes felajánlását követően.

Daniel Levy, a Spurs elnöke elmondta, a létesítmény alagsori parkolóját már ételgyűjtőközponttá alakították át, és innen szállítanak majd a szükséges helyekre, a stadionon belül pedig rövidesen ideiglenes kórházat alakítanak ki.

Angliában az elmúlt hetekben már több mint 24 ezer koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, és a hétfői napon elhunyt 180 fővel már 1408-an vesztették életüket a járványban, a hírek szerint Londonban és környékén elég sokan kapták már el a betegséget.

A jelenleg kényszerszünetét töltő idei PL-szezonban az Észak-londoni gárda a nyolcadik helyen tartózkodik, a legfrissebb híradások értelmében pedig zárt kapuk mögött, nyáron fejeznék be a 2019-2020-as szezont.