Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rummenigge szerint Götzére B-kategóriás csapat vár

A korábbi BVB játékos nem jósol túl nagy jövőt a 27 éves középpályásnak, szerinte neki már csak lefelé vezet az út.


Borussia Dortmund korábbi válogatott labdarúgója, Michael Rummenigge úgy véli, hogy a klub jelenlegi játékosára, Mario Götzére, a jövőben már csak “B-kategóriás” klubok számítanak majd. Az 56 éves Michael a Bayern München vezérigazgatójának, Karl-Heinz Rumeniggének az öccse, aki blogjában írt arról, hogy szerinte mi vár a világbajnoki döntőben gólt szerző német középpályásra.

“Olyan klubokra gondolok, mint az Everton, a West Ham, vagy az olasz középcsapatok. A Bundesligában a Borussia Mönchengladbachba illene, vagy a Leverkusenbe” – fogalmazott Michael Rummenigge.

Götze szerződése az idény végén jár le Dortmundban, és az esetleges hosszabbításról tartott megbeszélések egyelőre nem hoztak eredményt a magas fizetési igénye miatt. Mindemellett a csapatban már korántsem alapember, sőt, csak percek jutnak neki. Michael Rummenigge úgy véli, hogy miután szerinte Götze már elveszítette a gyorsaságát, inkább a játék irányításában kellene több szerepet vállalnia, ne gondoljon a pénzre, és hagyja a közösségi médiát, inkább a sportra összpontosítson.

“Ha olykor meglátom az Instagramon, azt kérdezem magamtól, hogy ő még mindig egy futballista, vagy inkább valaki, aki mutogatja magát?” – fogalmazott kritikusan a korábbi Bayern és Dortmund játékos, Rumennigge.