Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United nyitott a Pogba-de Ligt cserére

A Manchester United készen áll tárgyalni a Juventus-szal egy esetleges játékoscseréről. A “Vörös Ördögök” a francia világbajnok középpályásért, Paul Pogbáért a torinóiak holland belső védőjét Matthijs de Ligtet kérnék, aki korábban nevelőklubjában, az Ajaxnál remek teljesítményt nyújtott, de az olasz bajnoknál nem találta meg számításait.

Az angol Daily Star úgy értesült, hogy a Manchester United vezetősége tisztában van azzal, hogy Pogba szívesen térne vissza a Juventusba, ahonnan 2016-ban Angliába szerződött, másfelől úgy érzik, hogy az olasz bajnoknak nem sikerült kiaknázni a de Ligtben rejlő lehetőségeket, Solskjaer pedig szívesen venné, ha Harry Maguire egy fiatal és kiemelkedő teljesítményre képes társat kapna a védelem közepébe.

De Ligt is beszélt korábban arról, hogy a beilleszkedése a Juventusba nem volt zökkenőmentes, és bár nem beszélt arról, hogy váltáson gondolkodna, egy jó ajánlattól – projekttől – nem feltétlenül zárkózna el. Márpedig Bruno Fernandes megszerzése óta Manchester vörös oldalán jóra fordultak a dolgok.

A régóta sérüléssel bajlódó Pogba számára az is nehézséget okoz Manchesterben, hogy a portugál januári érkezése kérdésessé tette, mennyire van rá szükség a “Vörös Ördögöknél”.

Sokan állítják, hogy Pogba és Fernandes nagyszerű párost alkotna a középpálya közepén, mások viszont úgy gondolják, hogy a Sportingból érkezett, portugál válogatott játékos, tökéletesen pótolja a franciát, aki így feleslegessé vált a csapatban, főként annak tudatában, hogy a folyamatos sérülések miatt nehéz rá számítani.