Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem eladó a Barcelona középpályása – sajtóhír

Katalán lapinformációk szerint a Barcelona csapatának hiába van két komoly kiszemeltje, egyikük megszerzése értelmében sem hajlandóak feláldozni brazil középpályásukat…

A Sport nevű lap információi szerint a Barcelona együttese a nyárra hiába tervezi akár csereüzletben megszerezni a PSG-től Neymart, illetve az Intertől Lautaro Martínezt, egyik lehetséges tranzakcióba sem szeretné belekeverni brazil középpályását, Arthur Melót.

A 23 esztendős játékmester két évvel ezelőtt 31+9 millió euró ellenében csatlakozott a katalán óriás soraiba nevelőcsapatából, a brazil Grémióból. Arthur rövid időn belül meghatározó szereplője lett a Blaugrana csapatának, első idényében 44 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, a jelenleg szünetelő szezon során pedig minden sorozatot figyelembe véve jelenleg 23 pályára lépésnél tart.

Ugyan az elmúlt időszakban lehetett hallani olyan hírekről, hogy a tehetséges játékos cserealapot jelenthet valamelyik hosszú ideje kiszemelt támadó megszerzése érdekében, a legfrissebb katalán hírek szerint a Barca vezetősége hallani sem akar az elengedéséről, mert mindenképpen Arthurral képzelik el a jövőt a csapatnál.