Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atléticóhoz tart a Barcelona középpályása – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a Barcelonától távozni készülő rutinos középpályás minden valószínűség szerint az egyik legfőbb spanyol riválisnál köthet ki…

A Daily Mail legfrissebb információi szerint az érdeklődő klubok közül az Atlético Madrid csapata lehet a legnagyobb esélye a Barcelona együttesétől távozni készülő Ivan Rakitic leigazolására. A “Matracosok” ugyanis hajlandók lennének kifizetni a vb-ezüstérmes középpályásért a katalánok által kért 20 millió eurót.

A világsajtó az elmúlt hetekben többek közt a Sevilla, a Juventus, az Inter és a Manchester United megalapozott érdeklődéséről számolt be a horvát középpályás iránt.

Rakitic 2014-ben igazolt a Sevillától a Blaugranához, melynek éveken át meghatározó tagja volt, és már közel 300 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat szerelésében, új szerződést azonban úgy tűnik, hogy mégsem szeretnének már kötni vele, és nyáron sor kerülhet az elválásra.

A 31 esztendős horvát középpályás távozásával kapcsolatban már hónapok óta felröppentek a hírek, ráadásul az idei szezonban látványosan kevesebb lehetőséghez jutott, és amennyiben nem kerül meghosszabbításra jövő nyáron lejáró szerződése, akkor valóban kénytelen lesz a távozás mezejére lépni.