Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Letartóztattak egy újabb szerb futballistát

Luka Jovics közismert este után a minap egy újabb szerb válogatott labdarúgót vettek őrizte felelőtlensége következtében…

A szerb válogatott csatár, Aleksandar Prijovic szombaton az egyik belgrádi szálloda halljában italozott délután öt óra után, amely miatt azonnali őrizetbe vették őt a kijárási tilalomra vonatkozó szigorú szabályok megsértése végett.

A szerb rendőrség hozzátette, hogy a jelenleg a Szaúd-Arábiában futballozó 29 éves támadó mellett az érintett hotel is komoly büntetésre számíthat, ugyanis a jelzett időpontot követően tilos lett volna ételt és italt felszolgálniuk.

Prijovic 2019-ben igazolt az Al Ittihad gárdájához, a 13-szoros szerb válogatott csatár ezt megelőzően két idényt töltött a görög PAOK alkalmazásában, de mozgalmas karrierje során megfordult többek közt Angliában, Olaszországban, Svájcban, Svédországban és Lengyelországban is.

Emlékezhetünk rá, hogy korábban a Real Madrid alkalmazásában álló Luka Jovics is megszegte a kijárási tilalmat, annak ellenére, hogy hatósági karanténba került.