Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az olasz klub három fertőzött játékosa meggyógyult – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő együttes a vasárnapi napon jelentette be, hogy mindhárom vírussal fertőzött labdarúgója felépült…

A Fiorentina együttese hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy a csapat három labdarúgója, Patrick Cutrone, Germán Pezzella és Dusan Vlahovics is kigyógyult a március közepén elkapott koronavírus-fertőzésből.

Az olasz első osztályban már 16 játékos betegedett meg a vírussal: a Sampdoria hét betege mellett eddig a Juventus és a Fiorentina csapatából három-három, míg az AC Milan és a Hellas Verona keretéből egy-egy fertőzöttet diagnosztizáltak.

Nem mindenki járt ilyen jól, a minap a Juventus sztárja ismét megfertőződött a vírussal, annak ellenére, hogy már letöltötte a karantént, és megbetegedése óta negatív tesztet is produkált.

Olaszországban a bő egy hónapja tartó járványban már 15 887 halálesetet regisztráltak, és összesen csaknem 130 ezren kapták el a betegséget, de az elmúlt napokban jelentős javulást tapasztaltak. Ugyanakkor a hatóságok figyelmeztették a helyieket, hogy ennek ellenére továbbra is tartsák be a szigorú előírásokat, hogy a tendencia folytatódjon, egyelőre még ne higgyék azt, hogy vége a járványnak.