120 millióért igazolhat csatárt a Juventus – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 április 7. 13:34

Félreérthetetlen kijelentése után a Tottenham csatár a világsajtó szerint távozni készül az Észak-londoni gárdától, és a “mindig jól értesült” portálok napról napra boronálják őt össze újabb és újabb csapatokkal…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál információi szerint az eddig a Manchester City és a Real Madrid csapataival hírbe hozott Harry Kane szolgálataiért folyó csatározásba a Juventus is beszállhat. Az olasz lap szerint a torinói sztárcsapat egy 120 millió eurós összeggel készül bombázni a Tottenham vezérkarát a vb-gólkirályért.

A Spurs 26 esztendős saját nevelésű játékosa jelenleg már a hetedik szezonját tölti a londoniak első csapatában, és a két évvel ezelőtti 30, valamint az azt megelőző évben repesztett 29 gólos PL-szezonját mostanság már meg sem tudja közelíteni, sokak szerint azért, mert klubot szeretne váltani. A szigetországi sajtó szerint nagy esély lehet rá, hogy Anglia legtehetősebb klubja, a City csapjon le rá, de mint ismeretes, a következő két szezonra kizárásra kerültek a nemzetközi kupasorozatokból, ami inkább az olasz rekordbajnok vagy a “királyi gárda” malmára hajthatja a vizet.

Kane januári sérüléséig 11 gólt szerzett az angol bajnokság (Premier League) idei kiírásában, melyben 29 fordulót követően a Tottenham jelenleg csupán a nyolcadik helyen tanyázik.