Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Harry Kane is megerősítette, hogy távozhat?

Az angol válogatott támadó vasárnap az Instagramon tartott ‘Élő-adást’, ahol számos dologról beszélt, így például a jövőjéről is a Tottenhamnél.

Egyáltalán nem lehetnek nyugodtak a Spurs drukkerei Harry Kane legutóbbi kijelentése miatt. Az angol válogatott támadó még ha most boldog is a londoniaknál, elismerte, nincs kizárva, hogy elhagyja a klubot.

“Szeretem a Spurst, és mindig is szeretni fogom! Korábban is mondtam már, ha nem érezném biztosítottnak azt, hogy a csapat folyamatosan fejlődik, és trófeákért küzdhet, elgondolkoznék a távozáson” – Kezdte gondolatmenetét a 26 esztendős klasszis.

“Ambiciózus játékos vagyok, aki szeretne minél jobb lenni. Ahhoz, hogy a legjobb játékosok között tartsanak számon, bizony nagy szükség van a csapat teljesítményére, és a közösen elért sikerekre is. Éppen ezért, úgy érzem, nem lehet az a mottóm, hogy mindenáron a klubnál maradok. De ahogy már mondtam, most boldog vagyok a Tottenhamnél!” – Így Harry Kane, akinek a jövője azért az angol sajtó szerint mostanság igencsak megkérdőjelezhető Londonban.