Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két csapat versenyez a Chelsea távozójáért – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a Chelsea lejáró szerződésű szélsője maga erősítette meg, hogy az aktuális idény végeztével elhagyja csapatát…

Az angol Daily Mail és a spanyol Mundo Deportivo egyaránt arról számolt be, hogy Willian lehetséges új klubja a Barcelona és a PSG közül kerülhet ki, miután a Chelsea csapatánál immár biztosan nem újítja meg szerződését a rutinos labdarúgó.

A 31 esztendős szélső 2013 óta áll a Chelsea alkalmazásában, azóta pedig már több mint 300 tétmérkőzésen lépett pályára a londoni “Kékek” szerelésében, és az aktuális idényben is rendszeresen számoltak vele. Willian az idei szezonban hétszer volt eredményes 37 pályára lépése alatt, legjobb londoni idényében 13 találatig jutott, összességében pedig már 59 gólt jegyez a csapat színeiben.

Ennek ellenére az utóbbi átigazolási időszakokban rendre téma volt az esetleges klubváltása, amelyre eddig nem került sor, még a Barcelona komoly érdeklődése ellenére is maradt januárban a londoniaknál, azonban nyáron ingyen elhagyja a Stamford Bridge-et.

A fenti két klub mellett állítólag még az Atlético Madrid és a Juventus versenyezhet a játékos kegyeiért.