Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR nem szerepel Ryan Giggs MU-álomkeretében

A Manchester United korábbi legendája, Ryan Giggs, aki jelenleg a walesi válogatott szövetségi kapitánya, az angol klub honlapján rakott össze egy álomtizenegyet korábbi csapattársaiból, amiben szonban nem szerepel Cristiano Ronaldo…

Ryan Giggs 24 éven keresztül volt a Manchester United játékosa, és ezalatt a közel negyedévszázad alatt rengeteg kiváló játékossal játszott együtt a csapatban. A már szövetségi kapitányként tevékenykedő korábbi szélső most a Manchester United honlapjának állított össze egy álomtizenegyet, amelyet az alapján alakított ki, hogy ki mellett játszott a legtöbbet. Ezen feltétel miatt nem lehet ott a listán Cristiano Ronaldo, aki bár a klub egyik legsikeresebb játékosa volt, nem töltött olyan sok időt együtt Giggszel a pályán. Hat évig, 2003 és 2009 között voltak csapattársak, amíg a portugál el nem igazolt a Real Madridba. Ez idő alatt azonban együtt nyertek három angol bajnokságot, egy Bajnokok Ligáját, egy Klubvilágbajnokságot, egy FA-kupát, két Ligakupát és három Community Shieldet.

Giggs álomkerete azért így is bővelkedik kiváló játékosokban: a kapuba Peter Schmeichel került, aki előtt Gary Neville, Rio Ferdinand, Mikael Silvestre és Denis Irwin biztosítja a védelmet. A középpályára Roy Keane, Nicky Butt, Paul Scholes és David Beckham négyesét rakta be, míg a támadósorba Wayne Rooney és a Manchester United jelenlegi menedzsere Ole Gunnar Solskjaer került be.