Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Messi sosem igazolna az Interbe, csak a…”

Bár pályafutásuk elkerülte egymást az FC Barcelona csapatánál, a brazil Rivaldo sosem titkolta, hogy nagy csodálója az argentin Lionel Messinek. A korábbi világbajnok csatár szerint lassan veteránná nemesedő egykori kollégája sosem igazolna másik európai klubhoz.

Az Internazionale korábbi elnöke, Massimo Moratti a minap azt állította, hogy ő képes lenne rábeszélni Lionel Messit az FC Barcelona elhagyására. A veterán sportvezető szerint van az a pénz, amivel meg tudná győzni a hatszoros aranylabdást arról, hogy érdemes lenne az Interhez szerződnie. A már fentebb emlegetett Rivaldo azonban nincs túl jó véleménnyel erre a kinyilatkoztatásról, és erről való gondolatát igencsak hosszan ecsetelte a Betfairnek nyilatkozva:

„Massimo Moratti azt mondta, hogy elhozhatja Lionel Messit az Interbe, hogy Olaszországban folytassa személyes küzdelmét Cristiano Ronaldoval. Mi bármit mondanák, azt gondolom, hogy az argentinnak nincs oka rá, hogy bármely más európai klubért elhagyja a Barcelonát és Spanyolországot. De ha egy napon ez megtörténik, akkor aláírhat egy kínai klubhoz vagy az MLS-be. Szerintem ez inkább propaganda, mint valódi átigazolási lehetőség a következő átigazolási időszakban. Az Inter egyértelműen egy nagyszerű európai csapat, amely a múltban kiváló játékosokat vásárolt, és képes volt fontos trófeákat nyerni. De nem tudom elképzelni, hogy Messi klubot cserélne, amíg ő a legmagasabb szinten lehet Barcelonában.”

– elmélkedett az egykori klasszis.