Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz klubvezető is elkapta a vírust – HIVATALOS

A minap került megerősítésre, hogy az egyik olasz másodosztályú csapat elnöke is megfertőződött a koronavírus-járványban…

Az olasz másodosztályú újonc Pordenone csapatának elnöke, Mauro Lovisa maga erősítette meg a közösségi médián keresztül, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, de saját bevallása szerint jól érzi magát, és otthoni karanténban fogja átvészelni a következő heteket. A bajnokság félbeszakításának pillanatában az előkelő, negyedik helyet elfoglaló csapatból több fertőzöttet egyelőre nem erősítettek meg.

Eközben az olasz első osztályban már 16 játékos betegedett meg a vírussal: a Sampdoria hét betege mellett eddig a Juventus és a Fiorentina csapatából három-három, míg az AC Milan és a Hellas Verona keretéből egy-egy fertőzöttet diagnosztizáltak, miközben például a Juventus sztárja másodszor fertőződött meg a vírussal, annak ellenére, hogy már letöltötte a karantént, és megbetegedése óta negatív tesztet is produkált.

Olaszországban bő egy hónap alatt már csaknem 20 ezer ember hunyt el a járványban, és több mint 156 ezer esetben diagnosztizálták a betegséget.

További olasz másodosztállyal kapcsolatos hírekért, naprakész információkért kövesd rendszeresen a Serie B magyar oldalt!