Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool is vinné a PSG sztárját – sajtóhír

Ugyan a minap arról számoltunk be, hogy a Real Madrid tervei között szerepel a PSG támadójának leigazolása, az angol sajtó szerint a tavalyi BL-győztes Liverpool is felkészült már, ha a “királyiak” másként döntenek…

A The Sun riportja értelmében a Liverpool csapata készen áll Kylian Mbappé megszerzésére a Paris Saint-Germaintől, amennyiben a Real Madrid csapata a tervek szerint valóban leigazolja a “Vörösök” gólgépét, Sadio Manét az általuk meghatározott 150 millió eurós áron.

A 28 éves szenegáli válogatott támadó 2016-os leigazolása óta tavaly futotta a legjobb szezonját az Anfield Roadon, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 50 mérkőzés alatt 26 gólnál szerzett, de az aktuális idényben is már 18 találatnál járt a kényszerszünet előtt. Manét a közelmúltban a Sky Sports szavazásán a 2019-es év legjobb PL-játékosának választották.

Eközben a PSG 21 éves klasszisa köztudattan már gyermekkora óta a Real szurkolója, így bizonyára csak idő kérdése, hogy mikor fog a “blancókhoz” igazolni. Mbappé az idei szezonban 33 pályára lépés alatt már 30 gólt szerzett. Zidane már jó ideje kacérkodik a leigazolásával, és az eddigi jelzései szerint ő is nyitott lenne rá, hogy egyszer kipróbálja magát a Realban. Ha azonban a madridiak egyelőre mégis a Mané mellett döntenek, akkor a Liverpoolnak Mbappé lehet a B terve.