Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: két nyár, két bombaigazolás! – sajtóhír

Az aktuális spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid gárdája a két legfőbb fiatal kiszemeltje közül az egyik idén nyáron, a következőt pedig jövőre szándékozik megszerezni…

A Marca legfrissebb információi szerint igencsak komoly terveket szövöget a Real Madrid vezetősége a következő két nyári átigazolási időszakra vonatkozóan, hiszen a lap úgy tudja, hogy az idei nyáron Erling Haaland, egy év múlva pedig Kylian Mbappé leigazolását célozza meg a “királyi gárda”.

A 19 esztendős norvég gólfelelős a Borussia Dortmund színeiben a téli megvásárlása óta nyolc bajnokin 9 gólt szerzett, összességében pedig 11 meccsen 12-szer volt eredményes. Nem csoda, hogy felkeltette a madridiak érdeklődését, de számtalan Premier League-élcsapat is szívesen lecsapna a szolgálataira. Egyelőre nehéz megjósolni, hogy merre folytatja pályafutását, egyesek szerint még a BVB-nél kéne maradnia.

Eközben a PSG 21 éves klasszisa köztudattan már gyermekkora óta a Real szurkolója, így bizonyára csak idő kérdése, hogy mikor fog a “blancókhoz” igazolni. Mbappé az idei szezonban 33 pályára lépés alatt már 30 gólt szerzett, de immár évek óta nagy kérdés, hogy vajon ezeket a félelmetes számokat a kétségkívül nem a legerősebb bajnokságnak tartott francia ligán kívül is képes lenne-e hozni. Zidane már jó ideje kacérkodik a leigazolásával, és az eddigi jelzései szerint ő is nyitott lenne rá, hogy egyszer kipróbálja magát a Realban.