Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét bajnoki ellenféltől igazolna a Barcelona – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona kiszemelte magának a Real Sociedad svéd csatárát, Alexander Isakot.

A katalán SER Catalunya rádiócsatorna információi szerint a Barcelona a Real Sociedadból szerezne erősítést a támadósorába. A legújabb kiszemeltjük a baszk csapat 20 éves svéd csatára, Alexander Isak. Az ő leigazolására viszont csak akkor kerülne sor, hogy ha nem jönne össze a Barca A-terve Lautaro Martinezzel.

A fiatal svéd támadó igen jó szezont futott a felfüggesztésig, hiszen 34 mérkőzésen 14 gólt és 3 gólpasszt jegyzett minden sorozatot figyelembe véve. Különösen a Király-kupában remekelt, hiszen 7 meccsen 7 alkalommal talált be, ezzel segítve csapatát a döntőbe jutáshoz.

Isak az egyik legnagyobb fiatal tehetség jelenleg, aki akár Európa egyik legjobb csatára is lehet. Tudja ezt a Barcelona is, és bár Lautaro Martinezben több potenciált látnak, B-lehetőségnek így is remek választás.

A 20 éves csatár szerződésébe jelenleg egy 70 millió eurós kivásárlási ár van, bár a Borussia Dortmundnak van egy elő visszavásárlási joga rá 30 millió euróért, így bárki akarja megszerezni, mélyen a zsebébe kell nyúlnia.