Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Sergio Ramoson múlik csupán a hosszabbítás? – Sajtóhír

A madridi sportsajtó szerint Sergio Ramos jövője a blancóknál abszolút a világ -és Európa-bajnok középhátvéd döntésén múlik majd. 

Mint ismert, a 34 esztendős játékos jelenlegi kontraktusa 2021 nyarán lejár, és továbbra sem dőlt el, hogy marad-e csapatnál.

Ahogyan az As is fogalmaz, a felek szeretnének hosszabbítani, ám Ramos jelenlegi magas fizetése (Bale után jelenleg ő keres a legjobban – a szerk.), valamint az életkora továbbra is számos kérdést vet fel. Utóbbi kapcsán köztudott, hogy a blancók rövid távú, egy éves szerződéseket ajánlanak a hasonló korú futballistáknak.

A madridi sajtóban az elhúzódó hosszabbítás miatt arról is olvasni, hogy amennyiben nem tudnak egyességre jutni a felek, nem kizárt, hogy Ramos a 2021-re halasztott Európa-bajnokság idejére szabad-ügynök lesz.

Utóbbi forgatókönyvet vélhetően szeretnék azért elkerülni a felek, éppen ezért a klubtól José Ángel Sánchez általános igazgató telefonon már kereste a csapatkapitányt. Az első hívás az As szerint április 5-én történhetett, majd három nappal később újabb egyeztetések történtek.

A klub részéről állítólag arra az álláspontra helyezkedtek, hogy ha Ramos fizetését csökkentik is, abszolút elfogadható ajánlatot kínálnak majd a védőnek, aki ezek után dönthet a folytatásról.