Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ehhez a csapathoz tart Szoboszlai Dominik!

Az aktuális olasz sajtóhírek szerint egyre inkább körvonalazódni látszik, hogy a legnagyobb magyar tehetség merre folytathatja pályafutását…

A minap az olasz Tuttosport számolt be róla, hogy a számtalan olasz kérő közül az AC Milan tűnik a favoritnak a Red Bull Salzburg tehetséges középpályása, Szoboszlai Dominik leigazolása, miután többek közt még a Juventus, az Inter és a Lazio is érdeklődik a magyar karmester iránt.

Marco Rossi éppen a minap fejezte ki véleményét a válogatott ifjú üdvöskéjével kapcsolatban, a szövetségi kapitány szerint Szoboszlai az olasz bajnokságban (Serie A) fogja folytatni pályafutását, miután több kérője is van az országból.

A 19 esztendős magyar tehetség a Salzburg elmúlt szezonjában két osztrák bajnoki és egy kupa-találat mellett a BL csoportkörében is eredményes tudott lenni, és az aktuális szezonban fokozatosan egyre több játéklehetőséget követelt magának, és egyre több olasz és angol klub érdeklődését vonzatta magára.

A Nemzeti Sport Online megkeresésére a játékos menedzsere, Esterházy Mátyás elmondta, az olasz klubok mellett német és angol csapatok is komolyan érdeklődnek, de senkivel nincs még konkrét megállapodás.