Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fabregas nem zárja ki, hogy egyszer a Real Madrid edzője legyen

Cesc Fabregas jelenleg az AS Monaco játékosa, de már most gondol a jövőjére, legalábbis a legutóbbi nyilatkozata szerint, ahol az edzői karrierjéről és jó barátjáról, Lionel Messiről is beszélt. 

Fabregas a Cadena Cope spanyol rádiócsatornának adott interjút a minap, amiben több dologra is kitért. A spanyol középpályás jelenleg az AS Monacóban játszik, de ezelőtt a Barcelona játékosa is volt, sőt, a katalán klub akadémiáján is nevelkedett. Az interjúban elmondta, hogy bár játékosként nem ment volna a Real Madridba, azt nem zárja ki, hogy edzőként egyszer a fővárosba sodorja az élet. 

“Soha nem mondhatod, hogy soha, ezt már megtanultam. Játékosként és edzőként is teljesen más egy futballkarrier. Játékosként hosszabb szerződéseid vannak, de sokkal több lehetőséget kap az ember edzőként, és így akár 30 csapatot is irányíthat a pályafutása során, főleg, hogy akár két nap alatt kirúghatják.”

Fabregas barátjáról és korábbi csapattársáról, Lionel Messiről is beszélt, akiről az elmúlt hetekben több pletyka is napvilágot látott, miszerint elhagyhatja a Barcelonát. A játékos szerint azonban ebből semmi nem igaz, ahogy maga Messi is tagadta a híreszteléseket.

“Beszéltem Messivel erről, és továbbra is a Barcelonában akarja befejezni a karrierjét. Sok dolog történhet egy klubnál, de teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy nem fog távozni.”