Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Messi dühösen reagált a távozásáról szóló hírekre

Több hír is megjelent a napokban a sajtóban arról, hogy Lionel Messi távozik a Barcelonától és az Interben vagy gyerekkori klubjában, az Newell’s Old Boysban folytatja pályafutását. Az argentin támadó ismét az Instagramot használta arra, hogy reagáljon az őt érintő pletykákra.

Több forrás is lehozta, hogy Lionel Messi elhagyhatja a Barcelonát, és a legesélyesebb klub az Inter lehet a megszerzésében. Bár a TNT Sports általában igen megbízható, ha futballértesülésekről van szó, most igen mellélőtt a találgatásokkal, és maga Messi jelezte feléjük, hogy nem kellene “álhíreket” terjeszteniük. A Barcelona támadója, ahogy eddig már több alkalommal is, a hivatalos Instagram-oldalát használta arra, hogy reagáljon a sajtóértesülésekre, és felháborodva tagadta, hogy bármi igaz lenne a hírekből.

“Nem igaz ez a hír, ahogy a Newell’sszel kapcsolatos híresztelések sem. Mindkettő álhír. Szerencsére senki sem hiszi el ezeket.”

Egy másik hír miatt is magyarázkodnia kellett Messinek, méghozzá amiatt, hogy állítólag ő fizette ki a Paraquayban börtönbe kerül Ronaldinho 1.6 millió dollárnak megfelelő óvadékát, amit egy barcelonai számláról utaltak át. Ám Messi erre is csak úgy reagált: “Hazugság!”

(Forrás: Lionel Messi Instagram)