Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A Bayern klasszisát szemelte ki Zidane! – Sajtóhír

Lapértesülések szerint a blancók trénere szeretné átigazolni David Alabát a Bayern Münchentől. Az osztrák kiválóság szerződtetése ráadásul elsőre nem is tűnik lehetetlen küldetésnek.

Habár Alaba 2008 óta a Bayern München labdarúgója, mi több évek óta meghatározó futballistája, jelenlegi szerződése 2021 nyarán lejár a bajoroknál. Mivel a felek nem hosszabbítottak, a német és spanyol lapok állítják, Alaba nem kizárt, hogy távozhat Münchenből.

‘A Real Madrid azon csapatok egyike amelyet Alaba favorizál. Zinedine Zidane nagyon szeretné őt a csapatában tudni. A Bayernnél tudják, hogy a Real Madrid érdeklődik, és biztosak benne, hogy a spanyoloknak nehéz dolguk lesz. Bár sok múlik azon is, hogy miképpen alakulnak Alaba és a Bayern közötti egyeztetések, akár a hosszabbítást illetően is.’ – Fogalmazott a német Bild, amelyet a spanyol As című sportnapilap annyival egészített ki, hogy Alaba és a Bayern jelenelg távol áll a megegyezéstől, így az esetleges madridi transzferben kulcsszerep hárulhat az osztrák válogatott játékos ügynökére, Pini Zahavira is.

Vajon ezzel a nyár egyik új slágertémája kezd kibontakozódni?!