Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolországból igazolna szélsőt a Bayern München – sajtóhír

A játékos az idei idényben nem igazán találta a helyét a csapatban, ez látszott a mutatott teljesítményén is, ennek következtében továbbállna.


Az Atlético Madrid szélső középpályása, Thomas Lemar a Bayern München célkeresztjében áll, a France Football értesülései szerint. Az üzletnek egyetlen bökkenője lehet, amin elbukhat az átigazolás, az pedig az, hogy a matracosok 60 millió eurót kérnek érte, amit a bajorok vezetősége sokall.

A francia játékos jelenlegi piaci értékét mindössze 30 millió körülire taksálják, köszönhetően annak is, hogy kevés játéklehetőséghez jut és a teljesítménye sem az igazi, amikor játszani tud. A spanyol együttes álláspontja is érthető, 2023 nyaráig szól Lemar szerződése és a lehető legtöbb pénzt szeretnék kicsikarni érte.

A Bayern München mellett többször szóba hozták a 24 éves középpályást az Arsenal és a Tottenham csapataival is, így kérőkből nincs hiány.

Lemar 2018 óta erősíti a matracosokat, azóta minden versenysorozatot figyelembe véve 67 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 3 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. Az idei idényben ugyan 24 tétmérkőzésen pályára léphetett, de ezeken csak 1035 perc jutott neki mindösszesen.