Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazta eladó klasszisát a Napoli – sajtóhír

A fokozódó nemzetközi érdeklődésre való tekintettel, olasz médiaértesülések szerint a Napoli együttese meghatározta eladásra szánt támadója árát…

A Sportitalia információi szerint a Napoli vezetősége 50 millió euró ellenében lenne hajlandó eladni jövő nyárig érvényes szerződéssel rendelkező gólfelelősét, a lengyel Arkadiusz Miliket.

A 2016-ban az Ajaxtól 32 millió euró ellenében igazolt támadó nápolyi szerepvállalása elég hányattatottan indult, hiszen rövid időn belül két súlyos térdsérülést is elszenvedett, gyakorlatilag az idei az első teljes szezonja, melyben egyébként a 26 éves támadó 22 tétmeccsen 12 találatot szállított.

Mint ismeretes, a nápolyi együttes januárban már szerződtette Andrea Petagnát, az aktuális idényben egy tucat bajnoki találatnál járó csatár ezt a szezont kölcsönben még a SPAL-nál tölti, nyáron csatlakozhat az Azúrkékekhez, és a tervek szerint Andrea Belotti is a kiszemeltek között található. A lengyellel már egyre kevésbé számolnak, noha 2021-ig élő szerződés köti a csapathoz, inkább anyagiakra cserélnék őt.

A korábbi hírek szerint Miliket az olasz bajnokságon (Serie A) belülről a Juventus és az AC Milan szeretné leigazolni, míg a külföldi csapatok közül leginkább az Atlético Madrid, a Tottenham és a Schalke 04 látná őt szívesen.