Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmundban köthet ki a Barcelona középpályása

Reinaldo Rueda, a chilei válogatott szövetségi kapitánya arról beszélt, hogy információi szerint a Borussia Dortmund szeretné megszerezni az FC Barcelona középpályását, Arturo Vidalt.

„Hallottam róla, hogy megvan az esélye annak, hogy visszatér Olaszországba, de Németország sem kizárt. A Borussia Dortmund például újra és újra képbe kerül, bár eddig sok konkrétum nem történt az ügyben” – idézi a Sport című lap Ruedát, akit a Barcában futballozó Arturo Vidal lehetséges jövőjéről kérdeztek.

Vidal ugyan 30 meccsen lépett pályára a 2019-2020-as évadban a Barcelona színeiben, ám csupán 12-szer volt kezdő. Januárban az utolsó pillanatig a levegőben lógott a klubváltása, az Inter több ajánlatot is tett érte, ám nem sikerült megállapodniuk a feltételekről a feleknek. Vidal szerződése 2021 nyarán jár le az FC Barcelonánál, és mivel májusban már 33 éves lesz, sajtóhírek szerint viszonylag olcsón, már 8-10 millió euró körül megszerezhető. A chilei labdarúgó harmadszor szerződhetne a Bundesligába pályafutása során, 2007 és 2012 között a Bayer Leverkusent, 2015 és 2018 között a Bayern Münchent erősítette.