Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Fél száz millióra árazták a blancók kiszemeltjét! – Sajtóhír

Francia és spanyol források egybehangzóan állítják, hogy a Rennes együttese hajlandó megválni Eduardo Camavinga játékjogától, ugyanakkor a kérőknek mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha komolyan gondolják a fiatal játékos szerződtetését. 

A 17 esztendős középpályás mint ismert, régóta a Real Madrid kívánságlistáján szerepel, de hallani lehetett számos európai élcsapat, így például a Borussia Dortmund, vagy a PSG érdeklődéséről is.

Ahogyan az növekvő kereslet esetén lenni szokott egy játékos esetében a transzferpiacon, Camavinga árát is elkezdte felfelé tolni a Rennes.

Az As című madridi sportnapilap a klubhoz közeli francia forrásokra hivatkozva például arról ír, hogy 50 millió euróra taksálja tehetségét a Rennes.

Mivel Camavinga szerződése nem tartalmaz kivásárlási árat, így a Real Madrid fémjelezte kérők hosszas egyeztetésekre készülhetnek, amennyiben ebből az összegből szeretnének lefaragni. Persze a blancók javára hajthatja a vizet a koronavírus-járvány, mely már többször leírtuk mi is, minden bizonnyal alaposan átírhatja majd a következő átigazolási időszak forgatókönyvét.