Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia tinédzsert szemelt ki a Borussia Dortmund – sajtóhír

A német együttes is beállt a fiatal francia játékosért a sorba, a Sport Bild értesülései szerint.


A Borussia Dortmund is érdeklődik a Rennes védekező középpályásának, Eduardo Camavingának a játékjoga iránt. A 17 éves francia játékost több sztárcsapat is megkörnyékezte már, azonban egyelőre senki nem tett komolyabb ajánlatot érte, és ő sem akarja elkapkodni a döntését. A BVB viszont egy remek választás lehet a számára, ahol az olyan tinédzser játékosokkal, mint ő nagyon jól bánnak és építik őket be a csapatba, jó példa erre Jadon Sancho is.

A köztudatba az idei szezonban robbant be a fiatal középpályás és azonnal több topklub is elküldte figyelőit, hogy kövessék a munkásságát nyomon. A Manchester United, a Liverpool megfigyelői rendre látogatták a Rennes mérkőzéseit Camavinga miatt. A hírek szerint Jürgen Klopp szívesen látná a Bajnokok Ligája címvédőjénél.

A 17 éves játékos jelenlegi piaci értékét 40-45 millió euróra taksálják, viszont 70 millió euró is lehet a végleges vételára a francia tinédzsernek.

Camavinga az idei szezonban 36 mérkőzésen lépett pályára, összesen 2783 percet töltött a pályán, ami egy ennyire fiatal játékosnál nagyon sokat jelent.