Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League csapatok célkeresztjében a Celtic támadója – sajtóhír

A skót rekordbajnok gólvágóját több angol élvonalbeli csapat is szívesen tudná a soraiban.


Több Premier League együttes is érdeklődik a Celtic fiatal csatára, Odsonne Edouard játékjoga iránt, angol sajtóhírek szerint.

A legkomolyabb érdeklődő az Everton, ahová Carlo Ancelotti csábítja is az ifjú támadót már hónapok óta, ugyanis az olasz mester hatalmas potenciált lát benne. A liverpooli kékek mellett még az Arsenal és a Leicester City is a soraiban tudná a francia játékost.

Edouard jelenlegi piaci értékét mindössze 15 millió euróra taksálják, azonban 35 millió euró lehet érte a reális ár, legalábbis a skót bajnoki listavezető illetékesei szerint, amelyet az angol gárda ki is fizetne érte, ugyanis nagy potenciált látnak a 22 éves játékosban.

A francia támadó 2018 nyarán érkezett a Celtic gárdájához a Paris Saint-Germaintől 10 millió euróért. Edouard már az első idényében is meggyőzően teljesített, de a mostani szezonjában kiemelkedően teljesít, a skót ligában vezeti a góllövő listát, valamint az Európa-ligában is remekül szerepelt. Ami az idei idényt illeti, minden versenysorozatot figyelembe véve 45 mérkőzésen 27 gólt és 19 gólpasszt jegyzett, ebből a bajnokságban 26 találkozón szerzett 21 gólt. Összességében 126 meccsen van túl a rekordbajnok gárda színeiben, ezeken 60 gólt és 31 gólpasszt jegyzett.