Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Távozóban a Spurs alapembere!

Az angol Tottenham tapasztalt középhátvédje, Jan Verthongen egyike azon sztárfutballistáknak, akiknek az idény végén lejár a szerződésük. A belga válogatott hátvéd a Play Sports Kot-nak adott nyilatkozatában beszélt jövőjéről. 

2012 óta a Spursnél futballozó 32 esztendős játékos meg is szellőztette a klubváltás lehetőségét.

“A megfelelő klubhoz szeretném elkötelezni magam. Nincs kizárva, hogy ez a Tottenham lesz, de más lehetőségekre is nyitott vagyok.” – Kezdte Verthongen.

“Biztosan tudom, hogy Európában szeretnék maradni, hiszen a válogatottságról nem szeretnék lemondani. A döntésemet befolyásolhatja, a klub ambíciója, és az, hogy milyen távra terveznének velem, és milyen szerepet kapnék.” – Folytatta Verthongen, aki némi utalást is tett a jövőbeni folytatást illetően.

“Szeretnék új nyelveket tanulni: Spanyolország vagy Olaszország további opciók a számomra. Lehet kicsit furcsán hangzik, de a koronavírus-világjárvány óta több megkeresést kapok, mint előtte. Persze tudom, hogy szabadon igazolható vagyok, és sok klubnak ez kedvező, hiszen egyre többen lesznek, akik nem költhetnek majd sokat az átigazolási piacon. Alaposan át fogom gondolni a döntésemet!” – Tette még hozzá a 118-szoros válogatott játékos.