Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool viheti a Lipcse gólgyárosát – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi sajtóértesülések szerint minden bizonnyal a Liverpool lehet a befutó a féltucat topcsapat által üldözött támadóért…

A Sky Sports beszámolói szerint a Liverpool csapata készen áll kifizetni a hosszú ideje kiszemelt Timo Werner szerződésében rögzített 52 millió fontos kivásárlási árat a RB Leipzig részére, így a német válogatott támadó a következő átigazolási időszak során a “Vörösök” szolgálatába szegődhet.

A minap arról számoltunk be, hogy az Inter is felvetette leigazolásának lehetőségét, de korábban már több másik PL-csapat mellett a Bayern München és a Barcelona is figyelte a gólfelelőst.

A 24 esztendős csatár a német bajnokság (Bundesliga) aktuális kiírásában 25 meccs alatti 21 góljával jelenleg második a góllövőlistán a 25 találatnál járó Robert Lewandowski mögött. Összességében 36 pályára lépés során 27-szer volt eredményes a 2019-2020-as évad eddigi részében. Werner már a negyedik évét tölti a lipcseieknél, és 19 gólnál kevesebbet egyszer sem szerzett, a mostani termése pedig már az idény derekánál egyéni csúcs volt tőle.

A Liverpool már korábban találkozót tervezett a fiatal támadóval, végül azonban a koronavírus-járvány miatt elmaradt a személyes megbeszélés, de az angol sajtó szerint Kloppék már a szezon közben leigazolták volna őt a következő idénytől érvényes szerződéssel.